ISO 6350:2024
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١٤ فبراير ٢٠٢٤
Lignins — Determination of dry matter content — Oven-drying and freeze-drying methods
ملفات الوثيقة ISO 6350:2024
الإنجليزية
8 صفحات
الإصدار الحالي
30.84 BHD
مجال الوثيقة ISO 6350:2024
This document describes methods for the determination of the dry matter content of lignins by oven-drying and freeze-drying. The methods are applicable to all types of lignins isolated from kraft, organosolv, soda, and sulfite pulping processes, and to lignin obtained by enzymatic or acid hydrolysis of biomass. However, the oven-drying method is not applicable to kraft lignins in the base form, also referred to as sodium form. Both methods are applicable only to lignins in the solid form.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية

BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية


BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال


GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC 27404:2025
مواصفة قياسية دولية
Cybersecurity — IoT security and privacy — Cybersecurity labelling framework for consumer IoT


ISO 15076-1:2025
مواصفة قياسية دولية
Image technology colour management — Architecture, profile format and data structure — Part 1: Based on ICC.1:2022

ISO 16075-7:2025
مواصفة قياسية دولية
Guidelines for treated wastewater use for irrigation projects — Part 7: Golf courses and other sports fields

ISO 15087:2025
مواصفة قياسية دولية
Dentistry — Dental elevators
