ISO 6350:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٤ فبراير ٢٠٢٤

Lignins — Determination of dry matter content — Oven-drying and freeze-drying methods

ملفات الوثيقة ISO 6350:2024

الإنجليزية 8 صفحات
الإصدار الحالي
BHD 30.97

مجال الوثيقة ISO 6350:2024

This document describes methods for the determination of the dry matter content of lignins by oven-drying and freeze-drying. The methods are applicable to all types of lignins isolated from kraft, organosolv, soda, and sulfite pulping processes, and to lignin obtained by enzymatic or acid hydrolysis of biomass. However, the oven-drying method is not applicable to kraft lignins in the base form, also referred to as sodium form. Both methods are applicable only to lignins in the solid form.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 22544:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Laboratory design — Vocabulary
ISO 6670:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Instant coffee — Sampling method for bulk units with liners
ISO/IEC TR 25219:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Personal identification — ISO-compliant driving licence — Considerations for early adopters of ISO/IEC 18013-7
ISO 13315-5:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Environmental management for concrete and concrete structures — Part 5: Execution of concrete structures