ISO 6350:2024

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٤ فبراير ٢٠٢٤

Lignins — Determination of dry matter content — Oven-drying and freeze-drying methods

ملفات الوثيقة ISO 6350:2024

الإنجليزية 8 صفحات
الإصدار الحالي
30.41 BHD

مجال الوثيقة ISO 6350:2024

This document describes methods for the determination of the dry matter content of lignins by oven-drying and freeze-drying. The methods are applicable to all types of lignins isolated from kraft, organosolv, soda, and sulfite pulping processes, and to lignin obtained by enzymatic or acid hydrolysis of biomass. However, the oven-drying method is not applicable to kraft lignins in the base form, also referred to as sodium form. Both methods are applicable only to lignins in the solid form.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 9241-171:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Ergonomics of human-system interaction — Part 171: Software accessibility
ISO 21557:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Mining — Mining methods — Classification and specification
ISO 8347:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Measurement procedures associated with the chain of custody in native tropical forest management areas
ISO 37306:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Liquid petroleum products — Determination of distillation characteristics at atmospheric pressure — Micro-distillation